Meditatie coach Leeuwarden

Meditatie coach Leeuwarden. Gespecialiseerd als Energiewerker en Cermoniespreker. Online en offline begeleiding bij o.a. het ontladen van spanningen die zijn ontstaan in je lichaam.

Over mij:
Op een krachtige manier stel ik mij beschikbaar en aanwezig. Ik kijk dwars door beperkende gedachten heen. Hierdoor geef ik jou de kans op pure wijze een herinnering te geven aan wie jij ook alweer bent. Mijn liefde voor het leven, mensen en kinden is immens groot. Ik deel mijn wijsheid en energie d.m.v. audio, video, meditatie/coaching online en op locatie. Tevens ben ik spreker bij verschillende gebeurtenissen.

Wanneer:
Jij ervoor kiest om met mij samen te werken, kun je er bij voorbaat al vanuit gaan dat ik mij zeer verheug op een unieke en energievolle ervaring. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn website. Hier staat ook een shop op met leuke cadeaus om te kunnen bestellen.

Wat is meditatie?
Dit is een soort van spirituele oefening. Vele religies en geloven kennen meditatie. In de 20ste eeuw ontstond in het westen een nieuwe belangstelling voor bewustzijnsverruiming. Meditatie is nu vooral bekend uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. Bron: Wikipedia.

Persoonlijke boodschap:
Door het energiewerk te ondersteunen, kun je bij mij een persoonlijke boodschap bestellen. Middels mijn stem, spreek ik je veel woorden en energie toe. Hierdoor kun je je zelf steeds weer herinneren aan wie jij werkelijk bent. Deze persoonlijke boodschap is geen doel op zich, maar een middel om jou te laten ontspannen. Mijn ingesproken audio helpt niet alleen bij volwassen mensen, maar zeker ook bij kinderen. Hier kan jij zo’n unieke boodschap bestellen.

Tot slot:

Denk jij na het lezen van deze pagina mij nodig te hebben voor één van mijn diensten? Neem dan gerust contact op. Vervolgens zal ik z.s.m. bericht terug en wellicht zien wij elkaar snel!

Met vriendelijke groet,

Thea Jurina Dijkstra