Energiewerk omgeving Leeuwarden

Energiewerk omgeving Leeuwarden. Jij in jouw unieke kracht: het mooiste dat er is. Thea Jurina: vreugde vanuit verbinding.

Over mij:
Op een krachtige manier ben ik in staat om beschikbaar en aanwezig te zijn. Ik kijk dwars door beperkende overtuigingen heen en zorg ervoor dat jij je op unieke wijze weer gaat herinneren wie jij bent. Mijn liefde voor het leven is groot. Mijn wijsheid is te volgen d.m.v. audio en video. Verder bied ik online en offline energiewerk bijeenkomsten aan en ben ik spreker bij (trouw) ceremonies.

Energiewerk:
Ieder mens bouwt spanning op in het lichaam. Wanneer hier niks mee gedaan wordt, dan kan dit ons behoorlijk in de weg gaan zitten. Hierdoor kunnen we steeds meer authenticiteit verliezen. Energiewerk zorgt ervoor dat op een mooie en krachtige manier deze opgebouwde spanning wordt ontladen. De manier waarop ik dit aanbied is laagdrempelig en easy. Bij mij kun je een live sessie aanvragen, of op afstand via beeldbellen. In eerste instantie hoef je niks uit te leggen, omdat we de energie gewoon zijn werk laten doen. Ondertussen kun je dingen vertellen, of vragen. Verder vraag ik van jou om op een open manier te kijken naar wat er allemaal in jouw gedachten voorbij komt.

Begeleidingstraject:

Wanneer jij ergens tegen aan loopt in het leven en de spanning hierin op een dieper niveau wilt ontladen, vraag mij dan om jou langdurig begeleiding te geven. Door middel van langere tijd intensief verbonden te zijn met elkaar, kan ik op momenten dat jij triggers tegenkomt, deze samen met jou onder ogen zien. Deze laat ik jou verwelkomen waardoor het minder heftig zal worden, zodat jij weer sneller op krachten bent. Want het grootste cadeau dat jij jezelf en het leven kunt geven is “jij in jouw unieke kracht”. Meld je hier aan, wanneer jij zo’n traject wilt volgen bij mij.

Tot slot:
Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze pagina, of zou je graag meer informatie willen? Vul hiervoor het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw! Met vriendelijke groet,

Thea Jurina Dijkstra