1-op-1 coaching

http://www.theajurina.com//images/pics_db/images/theajurina.com_Content_ce0d3ca7b4d5431c0981a65c081d400e_Personal-coach-Thea.jpg_18a87dc9bce020c9ef9b1e63aa884126.jpgGraag ga ik een ritje met je mee in jouw attractiepark. 

 

Je attractiepark is je leven, je lijf en zijn je emoties. 

 

Je basis is veiligheid, want wanneer het veilig genoeg voor Jou is om het Leven te vertrouwen en jouw leven Meesterlijk te leven, dan zet je van nature stappen waartoe je gedreven wordt en gun je jezelf het Aller-Beste. 

 

Het leven wil JOU - helemaal zoals Jij bent. Jij mag jezelf willen, zodat je fantastische, energievolle, avontuurlijke 'ritten' beleeft.

 

Wanneer je 1 op 1 met mij wilt samenwerken begint dit met een online sessie. Deze sessie wordt afgesloten met een persoonlijke audio. Deze audio ontvang je nadien als download, zodat je iedere keer weer in je eigen veiligheid kunt zakken. Mijn doel is genieten. Ongegeneerd genieten. Ik weet dat er meer moois in Jou aanwezig is dan jij ooit zult kunnen bedenken. Ik herinner je daar graag aan.

 

Vraag via het contactformulier een 1 op 1 sessie aan.

 

 

 

 

 

 

Reacties nav een sessie en/of persoonlijke audio boodschap:

"Ik heb je prachtige audioboodschap zojuist geluisterd en ik ben er zo blij mee! Wat een fantastisch cadeau om te mogen ontvangen. Het is alsof je me al jaren kent, alsof je in mijn hoofd kan kijken, zo raak zijn de dingen die je zegt! Ik kan er bijna niet bij, wauw wat knap vind ik dit. En dat na een kort gesprek. Zowel over wat ik op dit moment nodig heb, maar ook waar ik al langer naar op zoek ben (erkenning, gevoel van waardevol zijn, bevestiging etc.) En wat kun je het prachtig formuleren. De manier waarop vind ik fijner dan de meeste affirmaties die ik ken en waar ik mee werk. Dit lijkt dieper binnen te komen, door de woorden die je kiest en de toon. Er zit geen enkel gevoel in van falen, of nog mogen leren (dus een soort verkapte opdracht). De oefeningen en affirmaties die ik momenteel doe/deed zetten altijd aan tot actie, alsof het nu nog niet goed (genoeg) is en nog beter kan/moet worden. Dat voelt als nog meer werk op mijn bordje en dan voel ik verzet/tegenzin. Jouw audio voelt als een heerlijk warm bad, ik krijg echt zin om hem dagelijks te beluisteren. En er zit zoveel in, ik denk dat ik er elke keer wel weer iets moois uithaal, wat op dat moment bij me past en met wat er speelt in mijn leven. Nu in mijn zwangerschap, maar ook zeker daarna, om verder te groeien als mens en ondernemer."

 

"Wow, hoe treffend en hoe waar! Als jij het over 'smilen' had, zat ik net op dat moment daadwerkelijk te smilen. De dingen die je zei, voelde ik gebeuren en kon ik zien! En ook herkende ik zoveel, eigenlijk alles. De wijsheid was heel treffend en krachtig! Heel erg bedankt voor deze krachtige, liefdevolle meditatie, voor het cadeau dat je mij gegeven hebt hiermee. Het cadeau ook om mezelf en mijn hogere zelf te mogen zien en te (h)erkennen, en eindelijk eens aandacht te mogen geven aan mijzelf. Dankjewel. Deze meditatie staat voorlopig op de agenda voor iedere dag. Je hebt me iets heel moois en waardevols gegeven hiermee en daarvoor ben ik je heel dankbaar."

"WAUW wat een cadeau!!!!! Heeeel, heel, heel hartelijk dank voor je prachtige woorden en de boodschap het leven, mijn leven volledig te leven en te laten stromen! Ik hou van je! DANK JE WEL! Ik ben geinspireerd om te doen wat ik leuk vind en zin in heb en te genieten."
"Ik heb mijn persoonlijke audio, door jou zo mooi ingesproken, goed ontvangen en beluisterd. Het is een prachtige boodschap, zo'n fantastisch mooie herinnering aan wie ik in weze ben. Luisteren naar deze audio geeft me energie en kracht. Kracht om mijn liefde ten volle te voelen en uit te dragen. Want ik straal. Dank je wel....dit is echt het mooiste cadeau dat ik mezelf nu kan geven. Ik wens je alle liefde, al het moois in overvloed. Zoals je het zo mooi zegt: "het is allemaal al aanwezig....in jou. Dankbaar,"
"Wauw Thea, wat vind ik hem mooi. Ik voel in iedere vezel van mijn lijf dat het klopt, meer dan ikzelf kon verwachten. Wat een rijkdom om dit met je te mogen delen 💖. Zo mooi om dit onderweg mee te mogen nemen richting mijn nieuwe stappen. Heel veel liefs"