Reacties op gesproken audio's en meditaties

Inmiddels heb ik honderden audio's en meditaties opgenomen. Voor mensen van alle leeftijden.

Voor groepen, individueel, online meerdaagse reizen en bij retraites en groepsprogramma's van anderen.

Hieronder een greep uit de lange lijst van reacties die ik tot nu toe ontving:

 

 

Mijn dochter geniet dagelijks van de audio. 

Elke avond valt ze in slaap terwijl ze de audioboodschappen in haar opneemt. 

Ze vraagt zelf naar 'de mediatie van Thea'.

Ik zet de audio dan op terwijl ze in haar bedje ligt. 

Ideaal voor haar, want ze kan hierdoor de overgang van de (drukke) dag maken naar de overgave van een fijne nacht. En dit via jouw heerlijke lieve stem die speciaal voor haar zulke liefdevolle pony , engelen boodschappen brengt. 

Een prachtige geschenk ! 

Dankjewel lieve Thea 

 

WAUW wat een cadeau!!!!!

Heeeel, heel, heel hartelijk dank voor je prachtige woorden en de boodschap het leven, mijn leven volledig te leven en te laten stromen! Ik hou van je! DANK JE WEL! Ik ben geinspireerd om te doen wat ik leuk vind en zin in heb en te genieten.

 

Je audio’s zijn zo mooi! Ik voelde me deze namiddag plots heel onzeker – oude pijn die werd aangeraakt. Ik wilde er eigenlijk niets van voelen, maar mijn energie was dusdanig dat ik blokkeerde. En toen stemde ik me af op je audio, de energie die ze in zich draagt – die jij uitdraagt zodat ik ze kan herinneren in mezelf, en er opende iets. Ik hoorde een liefdevolle stem in mezelf zeggen ‘oh je mag dit gevoel helemaal omarmen’ zo mooi! Bij het gevoel zijn, zonder verhaal. Just to feel it and embrace it.

 

Een audio voor onze dochter. Gisteravond hebben we samen jouw audio voor de eerste keer beluisterd. Ze was Zo verbaast dat je haar naam uitsprak en hoe alles zo sterk bij haar leefwereld aansluit. Ik heb haar gezichtje nog nooit zo verbaasd gezien! Ze vond de audio heel bijzonder en wij ook. ZO liefdevol ook. Net hebben we hem opnieuw beluisterd in bed. En ze viel heerlijk ontspannen in slaap. Dit gaat een vast ritueel worden en al die lieve woorden en boodschappen komen binnen waardoor die ontspanning en liefde meegaat door de nacht. Dankjewel lieve Thea, ook ik word er helemaal blij van! Xxx

 

Lieve Thea, ik heb nu twee avonden op rij naar je stem geluisterd. Je woorden zijn erg krachtig, ik laat ze helemaal in me neerzinken. Heerlijk tot rust komen, zowel fysiek als mentaal. Hartelijk dank hiervoor, ik bewonder je kracht en wijsheid.

 

Lieve Thea
Even een reactie van mij. 
Ik luister nu dagelijks je audio en ik voel de magie weer in mijn leven! Ruimte, plezier en verwondering over het spelen en creëeren in het leven hier op aarde! 
Gevoel eigenlijk dat ik zo goed ken maar dat ik ben kwijt geraakt in een wereld waar mensen dat zijn kwijt geraakt. 
Wat super fijn!! Ik verheug me enorm!!

 

Oh wat is het genieten om naar jou stem, naar jou worden te luisteren. Ik heb inmiddels 3keer hierna geluisterd. Het voelt zo fijn. Voel de liefde. Ben helemaal verliefd geraakt op mijn intuïtie. En eigenlijk op alles.
Dank hiervoor.

 

ik heb in de trein je mooie nieuwe audio opname beluisterd.

Wat een prachtige meditatie is dit!

En ondanks dat het een audio opname is zijn vooral de momenten van stilte voelbaar in stromende energie.

Het onderwerp voelt als mij op het lijf geschreven. Alsof het een persoonlijke audio voor mij is ingesproken. erg bijzonder om dit te ervaren.

door de hele meditatie voel ik het energie-pad dat je bewandeld, je neemt me echt mee.

Het is niet een korte zit, je moet wel even de tijd en aandacht hebben om het te volgen. je moet er echt even voor gaan zitten. maar als je dat doet, wauw, dan voel je de energie stromen.

dat smaakt naar meer!!

 

Ik heb jouw meditatie net in alle rust beluisterd, op de iPad, met oortjes.

Wow, hoe treffend en hoe wáár! 

Als jij het over 'smilen' had, zat ik net op dat moment daadwerkelijk te smilen. De dingen die je zei, voelde ik gebeuren en kon ik zien! En ook herkende ik zoveel, eigenlijk alles. De wijsheid was heel treffend en krachtig!

Heel erg bedankt voor deze krachtige, liefdevolle meditatie, voor het cadeau dat je mij gegeven hebt hiermee. Het cadeau ook om mezelf en mijn hogere zelf te mogen zien en te (h)erkennen, en eindelijk eens aandacht te mogen geven aan mijzelf.

Dankjewel. Deze meditatie staat voorlopig op de agenda voor iedere dag. Je hebt me iets heel moois en waardevols gegeven hiermee en daarvoor ben ik je heel dankbaar.

heel veel liefs!

 

Ik ben er echt ontzettend blij mee. Voelde allemaal energie door mijn lichaam stromen en ik heb als een blok geslapen! Echt zo ontzettend mooi. Moest inderdaad wel huilen maar ook lachen en het klopt gewoon zo. Daar is waar het vooral om gaat bij mij. Mijzelf herinneren aan liefde. Dat ik liefde ben en hier mag zijn. Dank je wel!!!! Ik ga er lekker een paar keer per dag naar luisteren. Heb het echt nodig. Wat geweldig en inspirerend!

 

Wauw, tranen rollen over mijn wangen. Wat fijn om dit samen te delen. Ken je dat gevoel dat je van binnen heel blij bent, het gevoel hebt dat er iets heel moois staat te wachten en je vol verwachting bent, zo blij met wat komen gaat en het al helemaal kan voelen? Dat gevoel heb ik nu al een paar dagen! Wat er komen gaat weet ik niet, maar leuk is het :-).

Wat je schrijft is heel treffend en precies wat ik mag leren. Gewoon ZIJN! Dank je wel voor de ondersteunde woorden en energie hierbij.

 

Lieve Thea,

Ik heb je prachtige audiobestand zojuist geluisterd en ik ben er zo blij mee! Wat een fantastisch cadeau om te mogen ontvangen. 

Het is alsof je me al jaren kent, alsof je in mijn hoofd kan kijken, zo raak zijn de dingen die je zegt! Ik kan er bijna niet bij, wauw wat knap vind ik dit. En dat na 1 (kort) gesprek.

En wat kun je het prachtig formuleren. De manier waarop vind ik fijner dan de meeste affirmaties die ik ken en waar ik mee werk. Dit lijkt dieper binnen te komen, door de woorden die je kiest en de toon.

Er zit geen enkel gevoel in van falen, of nog mogen leren (dus een soort verkapte opdracht), maar alleen maar liefde en dat het zal komen vanuit die liefde. Je hoeft niets te doen, mensen komen naar jou toe als jij je vult met die liefde omdat ze die liefde ook graag willen in hun leven. Dat is precies wat ik nodig heb momenteel om te horen, en nu ik het gehoord heb denk ik ja, zo is het ook. De oefeningen en affirmaties die ik momenteel doe/deed zetten altijd aan tot actie, alsof het nu nog niet goed (genoeg) is en nog beter kan/moet worden. Dat voelt als nog meer werk op mijn bordje en dan voel ik verzet/tegenzin.

Jouw audio voelt als een heerlijk warm bad, ik krijg echt zin om hem dagelijks te beluisteren. En er zit zoveel in, ik denk dat ik er elke keer wel weer iets moois uithaal, wat op dat moment bij me past en met wat er speelt in mijn leven.

Nu in mijn zwangerschap, maar ook zeker daarna, om verder te groeien als mens en ondernemer.

Ik ben er echt heel blij mee en dankbaar voor, dit is een heel bijzonder, persoonlijk cadeau. Ik ben er gewoon een beetje stil van.

 

Ik deed mee met de 8-daagse audioreis en wat heb ik genoten van de tijd voor en met mezelf en de door Thea ingesproken audio's met zoveel passie, plezier en rust in haar stem. Het draait in het leven om één belangrijke intentie en dat is elke dag weer een vreugdevolle levenservaring mogen beleven, ervaren en voelen. Deze audio's herinneren jou weer aan de essentie. Veugde, rijkdom, puur genieten, je verlangens waar zien worden, het komt allemaal aan bod. Deze audio's zullen je zoveel moois gaan brengen en dat gun ik iedereen! 

 Lieve groet,

 

Wat een fijne audio's! 

Gisteravond voor het slapen gaan, heb ik slaap zacht beluisterd.

Echt heel fijn om naar te luisteren.  Werkt heel ontspannend. Ik viel halverwege al bijna in slaap maar heb m toch tot het einde gevolgd. 

Ik voelde een diepe rust over me heenkomen.  Precies zoals de bedoeling is. 

De nieuwe dag audio heb ik net gehoord.  Ik kreeg er een heel blij gevoel van en zin in de dag.

Mijn energie ging er meteen heerlijk van stromen. 

Ik ben nieuwsgierig geworden naar deze dag.

Een dankbaar gevoel voor weer een nieuwe dag! 

 

 

Namens een moeder: Fantastisch, ik ben samen met M (13 jaar) gisteravond in zijn bed gaan liggen, heerlijk in het donker, ogen dicht en we zijn gaan luisteren naar de door jouw ingesproken audio- verhaal.

Hij vindt het geweldig, geweldig, ik hoorde constant een diepe zucht van verlichting en ik voelde hem zo ontspannen, wat heb je het prachtig en met zoveel aandacht en gevoel gemaakt.

Hij kreeg ook een duidelijk beeld van zijn wereld en hoe belangrijk zijn wereld is, maar ook dat zijn wereld er toe doet en dat hij daarin veilig is.

Dank je wel van M en ik kan je niet genoeg bedanken voor dit ongelooflijk lieve gebaar. Je kleurt onze werelden weer een stuk mooier.

 

The audio’s are a way to connect back to myself, to Source, to it all. Wonderfull energy that is inviting me to connect consciously to my body, myself, the Joy and Love and all that Goodness. Thank you Thea for being such a clear channel of love, light and pure divine consciousness.

 

Bij het luisteren naar het audioverhaal ‘hoe gul mag jouw leven zijn’ lag er een griep op de loer en ik wist dat ik weerstanden mocht loslaten omdat ik mezelf had beperkt. Thea wist me gepassioneerd mee te nemen in haar verhaal en zette me meteen op het juiste spoor. Ze liet me de onbeperkte mogelijkheden van het leven voelen. “Jij bent het cadeau dat je zelf mag uitpakken”, zegt ze. Dat gaf een brede glimlach op mijn gezicht. Het herinnerde me eraan dat ik, net als ieder ander, uniek ben en mag ‘genieten van de film waar mijn naam op staat’. Na het beluisteren voelde ik me meteen al een stuk beter, alsof de blokkade was opgelost. Ik vind Thea’s verhaal een echte aanrader voor bewuste mensen die de gulheid van het leven willen ervaren, keer op keer. 
Joyce Beckker, spirituele kinderwens   - www.soulmatchmaker.com