Thea als ceremonieel spreker / trouwambtenaar

Heb jij een (bijzondere) ceremonie voor te bereiden?

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Wil jij een inspirerend verhaal op jouw event?

 

Neem contact met me op via mail@theajurina.com, dan merken we snel genoeg of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hieronder lees je meerdere recensies over mijn manier van spreken/speechen:

Thea heeft de gave om heel snel, helemaal vanuit haar hart, echt persoonlijk te worden. Na een kennismaking van anderhalf uur wist ze ons bij ons trouwen toe te spreken als iemand die ons al jaren kende. Wij vinden dat belangrijk: op een dag als deze gaat het immers om de persoonlijke band, met elkaar, maar ook met de rest van de wereld. Zomin als je een plastic ring zou dragen, wil je een plastic speech. Thea geeft echt goud. (in deze context is spreken dus wel goud)

 

Als ik terugkijk op onze trouwerij en met name ook de voorbereiding er op, dan denk ik dat we het lot een zekere rol hebben laten spelen. Niet al te geregisseerd zeg maar. Nu kwamen er in dit geval geen vallende sterren aan te pas maar ik sluit niet uit dat er vast een paar gevallen zijn waar wij ons niet bewust van zijn geweest. De ster wellicht wel.

Zo is het ook zo geweest dat wij geen bewuste keuze voor een ambtenaar hebben gemaakt die onze ceremonie zou leiden. Je zou kunnen zeggen dat we ook dat aan het lot hebben over gelaten. je voelt `m aankomen...en toen was jij daar.

Wat ik wil zeggen, en ik spreek ook namens M, is dat we heel blij zijn met de wijze waarop jij ons huwelijk hebt voltrokken. Niet alleen de manier waarop is in deze bepalend (anderen hadden het waarschijnlijk ook heel goed kunnen doen), maar ook het feit dat jij het het bent geweest die het heeft mogen doen. Jij als persoon. Ik heb je als heel prettig ervaren en zou het achteraf niet anders gehad willen hebben. Moest zo zijn denk ik. Woensdag -----2017 bleek voor ons zeker één van de mooiste dagen van ons leven te zijn geweest. Jij hebt daar een belangrijk aandeel in gehad. Moet je toch even weten vinden wij.

 

suuuuper bedankt het wasde juiste keuze om jou te hebben gekozen als trouwambtenaar

 

Wat hebben we genoten gisteren, van alles! Maar vooral ook van de ceremonie, je deed het precies zoals wij voor ogen hadden! Echt fantastisch!! T en ik willen jou daar enorm voor bedanken!!

 

Vooraf een bezoekje waarin de tijd genomen werd voor ons verhaal.

Goed luisteren.  Dit werd bevestigd door de weergave van ons verhaal op de dag van de bevestiging en…..

je het gevoel geven bijzonder te zijn.

Elke bevestiging en huwelijk is anders en dus bijzonder.

Zo was de benadering ook.

Duidelijk aangeven wat wel en niet mogelijk en eventueel verplicht was en natuurlijk het enthousiasme waarmee ze haar taak invulde.

Er ontstond een goede klik.

Het is zeker aan te bevelen , wanneer je een keuze zou moeten maken voor het “ inhuren” van een trouwambtenaar haar in te schakelen

 

Heel erg bedankt voor de mooie ochtend. Heb zo genoten van het prachtige moment!! Het was precies zoals we wilden, zo mooi, ik denk er steeds aan. Nogmaals bedankt, prachtig werk heb je.