Ceremoniespreker bruiloft Friesland

Ceremoniespreker bruiloft Friesland. Gespecialiseerd in energiewerk, het bieden van coaching en spreken tijdens (trouw) ceremonies.

Wie ben ik?
Welkom, mijn naam is Thea Jurina Dijkstra. Als coach stel ik mij op een krachtige manier beschikbaar en aanwezig. Op authentieke wijze zorg ik ervoor dat jij weer komt te weten wie jij bent en wat jij wilt. Het leven is een grote liefde voor mij, omdat ik hou van mensen en kinderen. Je kunt mijn wijsheid volgen d.m.v. audio en video. Verder bied ik online en offline energiewerk bijeenkomsten aan en ben ik spreker bij (trouw) ceremonies.

Wat doe ik?
Bij ieder mens wordt spanning opgebouwd in het lichaam. Wanneer men hier niks mee doet, zal dit behoorlijk in de weg gaan zitten. Hierdoor kunnen we steeds meer authenticiteit verliezen. Energiewerk zorgt ervoor dat dit op een mooie en krachtige manier wordt ontladen. De manier waarop ik dit aanbied is vrij simpel. Bij mij kun je een live sessie aanvragen, of op afstand via beeldbellen. In eerste instantie hoef je niks uit te leggen, omdat we de energie gewoon zijn werk laten doen.

Wat is een ceremonie?

Dit is een plechtigheid van een belangrijke gebeurtenis. Tijdens deze gebeurtenis worden rituele handelingen uitgevoerd. Deze zijn vaak strikt vastgelegd. Sommige plechtigheden zijn eenmalig, terwijl andere regelmatig uitgevoerd worden. Dit zijn vaak eeuwenoude tradities. Bron: Wikipedia.

Tot slot:
Zou jij graag energiewerk op maat willen? Of wil je na het lezen van deze pagina eerst nog wat informatie ontvangen? Vul dan het formulier in op de website. Vervolgens zal ik z.s.m. contact met je opnemen om met jou de mogelijkheden te bespreken! Tot gauw, vriendelijke groet,

Thea Jurina Dijkstra