Zee....

dinsdag 24 februari 2015 10:58
Zee....

Dit weekend had ik een weekend voor mezelf. Ik besloot om een hotelletje te boeken, deze keer in Harlingen, om lekker tot rust te komen en te kijken wat er vanuit die rust zou ontstaan. 

Het was er een prachtig weekend voor; buiten raasde de storm en binnen zat ik in mijn eigen mini-huisje, wat meer dan perfect geregeld was. Mijn lief Steven gaf me net voordat ik wegging een doosje met allemaal Thea-lekkers mee, dus toen ik in mijn kamer zat voelde ik me zielsgelukkig. Alles wat ik had was er, en voor mijn gevoel nog veel meer dan dat….. 

Die eerste middag bleef ik dan ook lekker in huis. Even wennen, lekker badderen; ja ik had het super voor elkaar.

De volgende ochtend wilde ik de deur even uit om nog een paar boodschapjes te halen. Ik besloot ook door de storm te lopen richting het strand. En wat was dat heerlijk… Zoveel verbinding, zoveel kracht… Zoveel plezier met mezelf. Zowel voor de wind als tegen de wind in liep ik met een BIG smile te genieten van al dit moois. En bij het strand aangekomenkon ik het uiteraard niet laten. Schoenen uit – sokken uit. Zand voelen, slik voelen, schelpjes voelen en toen….. de ZEE voelen…. Zeewater doet iets met mij, het geeft me een intens gevoel van gelukzaligheid, wijdsheid, grootsheid en ruimte…. Mmmm dat heerlijke koude zeewater, wat over mijn tenen en voeten stroomt, wat daarna weer even teruggaat en toch ook weer richting mij komt. De natuur is magisch voor mij….

De schatkist van de natuur; voel waar jij blij van wordt en laat je opladen door zoveel kracht, puurheid en schoonheid. 

Zee….. ik hou ervan…… 

Waar hou jij van? Van welke natuur-elementen? Mocht je het willen delen; stuur me dan een bericht of reactie.

Discussieer mee 2 reacties

    Laat een bericht achter