Tranen van een man

woensdag 1 augustus 2018 18:30
Tranen van een man

 

 

Ik zag het deze week. Een man die zijn liefde en waardering en-publiek voor zijn vrouw uitsprak. Tranen liepen daarbij over zijn wangen. De vrouw hield het niet droog, ze hielden elkaars handen vast en ze sprak daarna ook haar bewondering, liefde en waardering uit.De mensen er omheen werden stil, zelfs de kinderen zeiden (even) niks. 

Hier was liefde aan het woord.

Puur Liefde

Even later zag ik dat een andere jongeman ook zijn tranen liet stromen. Hij feliciteerde de man en vrouw met hun huwelijk en kreeg van beide een dikke knuffel. Een omhelzing waar niemand omheen kon.

 

Toen ik een uurtje later de stad doorliep voelde ik zo'n gigantsiche liefdesstroom door me heen stromen. Vreugde van mijn kruin tot mijn tenen. Alsof ik gelifd werd, zo krachtig. Een gevoel van genot, vreugde, levensenergie.

 

Ik besefte me dat dit momenten zijn van liefde op een hele zichtbare manier toe te laten. En ik voel me intens dankbaar dat ik naast mijn werk als coach/inspreker van zalige meditaties ook veel mensen mag trouwen en mag meegenieten van deze momenten (en je snapt het uiteraard dat ik het toejuich als mensen hun waardering voor elkaar willen uitspreken). 

 

Ik besefte me nog iets. Hoe meesterlijk krachtig de energie van waardering en liefde is en wanneer je dit gevoel toelaat, alles verandert. 

Want eerder die dag was ik nog met allemaal kleine, 'onbenullige' dingen bezig. En na dit moment van verbinding zag ik alles met andere ogen. 

 

Ik dacht vooruit aan de 10daagse 'liefde ontvangen' die ik van 10 t/m 20 augustus organiseer. Een online event waarbij we via audioberichten en heerlijke meditaties dit oneindige liefdesgevoel in onszelf activeren. Want deze liefdestroom is er altijd, alleen zijn wij vaak heel druk met dingen 'bedenken' waardoor we er geen contact mee voelen.

 

Doe mee, als jij jezelf het Beste gunt en van jezelf wilt genieten. Het kan vanaf je vakantiebestemming, het kan vanaf thuis, het kan vanaf de bank, hangmat of vanaf je bed. Deze 10 dagen zijn er voor Jou, dat jij de keus maakt jezelf het Beste te gunnen. Op een speelse, genietende en tegelijk krachtige manier.

 

 

Hier lees je alles en schrijf je je in : www.liefdetoelaten.com