Soms zijn de zee en ik all-een

dinsdag 11 juli 2017 14:30
Soms zijn de zee en ik all-een

Vanmorgen bracht ik samen met mijn lief onze zoontjes naar school en hoewel er genoeg dingen waren die ik zou kunnen doen - voelde ik dat ik zin had in 1 ding: de zee!

 

En dus reden we nadat school begonnen was, richting zee. Ik kon niet wachten om met mijn voeten het zeewater te voelen. En daarna erin te dansen, te huppelen, te gieren, volledig alles te doen waar ik zin in had. En om kopje onder te gaan en me helemaal onder te dompelen. Ik voelde me een kind, zo vrij, zo blij. Zo 'in het moment'. En ja; eerst waren er nog wel gedachten die zich bezighielden met mijn omgeving, maar al snel kon ik hier de humor van inzien en ook daar van genieten.

 

Wat ik meteen terugkreeg van mijn lijf was een intens gevoel van Vreugde. Genot, rillingen, energie-sensaties. Een rijker dan rijk gevoel.

 

Intens dankbaar en VOL waardering voor mezelf, dat ik vanmorgen de inspiratie van mijn intuitieve leider volgde. Woorden schieten werkelijk tekort in het gevoel aan liefde wat ik nu ervaar.

 

Zelfliefde: van en voor mij, mijn bestaan, mijn ziel, mijn lijf, mijn ego, mijn alles.

 

En daar overheen stromend een gevoel van diepe, allesoverheersende connectie. Verbinding. Onvoorwaardelijk. Het leven zelf (god, universum, bron: welke naam je hierin ook invult) wat me laat weten dat het onvoorwaardelijk van MIJ houdt. Van mij, Thea Jurina Dijkstra. Precies zoals ik ben, bij alles wat ik doe en niet doe. Puur ik. Mijn bestaan. Nu. En altijd.....