Het emotiepretpark

dinsdag 28 maart 2017 14:15
Het emotiepretpark

Wist je dat het gaafste pretpark dichterbij is dan je denkt? 

 

Het pretpark waar allemaal gave attracties zijn. Het pretpark wat altijd, 24/7 geopend is. 

Het pretpark wat een Uniek pretpark is. Het pretpark waar aan iedere attractie met evenveel passie en liefde is gewerkt. 

 

Je zou naar iedere attractie kunnen kijken. De brilliantie mogen zien. Het geheel mogen zien. Want dit pretpark is niet zomaar een pretpark, nee alles is op elkaar afgestemd. Alles in dit pretpark werkt met elkaar samen. Niks uitgesloten. 

 

Dit pretpark is jouw emotie-systeem. 

Je emoties zijn de attracties. Soms kies je bewust voor een bepaalde attractie, maar soms wil je ook iets heel graag en komt er (eerst) iets anders voorbij.

Aan JOU de vraag of jij dan zegt "hier gaat iets fout! hier klopt iets NIET!"

Of dat je weet: "in mijn attractiepark hoort alles bij elkaar - en ook al denkt mijn hoofd dat er iets niet klopt, puur omdat de ene attractie anders voelt dan de andere, ik kies ervoor dat mijn attractiepark, en alle attracties die er zijn veilig zijn. Want dit park is speciaal voor mij gemaakt. Voor mij persoonlijk. Wauw. Hoe gaaf is dat. Vanaf nu kies ik voor iedere attractie die voorbij komt omdat ik weet dat dit park voor mij het Beste park ooit is. Ik vertrouw erop dat het besturingssysteem van dit park wordt geregeld op zo'n manier dat het altijd in mijn voordeel is. Ook als ik dat voordeel met mijn ogen (even) niet zie. Dit park is brilanter dan ik ooit had kunnen bedenken"

Er is een attractie van vreugde, van enthousiasme, van blijheid, van liefde. Er is ook een attractie van woede, van irritatie, van verdriet, van depressie. 

Alle attracties nodigen JOU uit. En wanneer jij de keus maakt om jouw leven Meesterlijk te leven. Dus op jouw eigen ongegeneerde authentieke manier? Dan kun je niet anders dan van jouw attractiepark gaan houden. Het zien als 1 groot en bijzonder avontuur.  Weten dat je uitendelijk niet de attractie Bent, maar erin mag zitten (en daarna op natuurlijke wijze doorgaat naar een andere). 

 

Jouw attractiepark is perfect. En werkt perfect. Er is geen stroringsdienst nodig. Het is er om jou te plezieren en nooit bedoelt als vijand.

 

Voel veilig voelt in JOUW attractiepark?

 

Wil je samen met mij een ritje maken in jouw attractiepark? Dat kan. Ik geniet enorm van ieder uniek park wat voorbij komt en laat je graag voelen dat je totaal veilig bent in je eigen park. Stuur me een mail of bericht om een 1 op 1 sessie te boeken en ik geniet ongegeneerd met JOU mee.