Coaching met audio (voor jongeren)

dinsdag 22 november 2016 13:45
Coaching met audio (voor jongeren)

Een paar weken terug heb ik een audio-boodschap ingesproken voor een jongere van 17 jaar. Deze jongen zat voor een examen waarbij hij ontzettend afgeleid werd door gevoelens van heimwee en angst dat het niet zou lukken.

 

Bij het inspreken richtte ik mijn aandacht op de liefde die er in hem -en voor hem is. En vanuit die liefde sprak ik in dat dit avontuur allemaal in zijn voordeel was. Dat alles hierin hem meer moois zou brengen dan hij zou kunnen bedenken. 
Ik ging maar door en door, de woorden werden me gewoon ingefluisterd en ik genoot van iedere zin die ik voor hem insprak.

 

Ik kreeg van hem een reactie; en inmiddels weet ik dat hij geslaagd is. Dit is een stukje uit de reactie die ik van hem kreeg: 

 

Ik moest dit even op mijn inlaten werken... Wat fantastisch mooi gezegd! Het heeft mij helemaal door de theorie van de opleiding heen getrokken. Het heeft mij gemotiveerd om gewoon te beginnen met leren van de theorie, ook al was er na mijn inschatting veel te weinig tijd voor. Waardoor ik het bleef uitstellen. Toen ik het audio bericht 3 keer beluisterd heb, ben ik in gaan zien dat ik de blokkade ( ofwel de theorie) als een cadeau mocht zien wat ik open ging maken en daardoor bekeek ik het als een nieuwe leuke ervaring. Ook het doorzettingsvermogen heb ik te danken aan jouw audio-boodschap. Het gaf mij een duwtje in de rug om te blijven doorgaan. Ik hoop dat het morgen mijn examen lukt. Maar lukt het niet? Nou jammer dan! Ik wil je heel graag bedanken voor dit audio bericht. Dit bericht heeft de tegenslagen van "het avontuur" een stuk lichter gemaakt. Dankje!

 

Wil jij jezelf een bijzonder krachtig cadeau geven? Wil je voorbij alle denkbeeldige beperkingen voelen en jezelf herinneren aan je Ware Liefde en pure aanwezigheid? 
Wanneer je je daarmee omringt ga je inzien hoe 'gek' je jezelf al die tijd hebt gemaakt. Het waren allemaal overtuigingen en gedachten over jezelf die niks met jouw werkelijke waarheid te maken hebben.

 

Ik weet mijn weg hierin. Ik weet dat ik eerder een sterk gevoel van 'tegen de muur aanstaan' kon hebben. Inmiddels voel ik meer en meer VRIJheid - verbinding - aanwezigheid - liefde. 
"Er is meer moois in mij dan ik kan bedenken".... En in JOU ook. 

 

Stuur me een bericht voor meer informatie over de krachtige werking van een audio-boodschap (toepasbaar op ieder gebied van je leven). Of wil je zelf audio gaan inzetten en wil je daar ondersteuning bij? Ook dan kun je mij bericht doen. 

 

Alles- werkelijk ALLES - draait om JOU